Блог

на страница
Задай в низходяща посока
 1. 0

  Всичко за градината на едно място

  Има ли желание човек може да превърне градината си в свой собствен рай. Място за релакс и разтоварване от стреса, място за игри и забавления. Всеизвестен факт е, че зеленият цвят действа доста успокояващо. Възможностите за създаване на комфорт са изключително много – беседки, барбекюта, а защо не и лятна кухня.

  повече...
 2. 0

  Акумулаторни бормашини

  Развитието на акумулаторната техника и усъвършенстването на самите батерии е сериозна предпоставка за все по-широкото използване на съвременни акумулаторни бормашини. Те се задвижват от електродвигател, който се захранва от акумулатор в самата бормашина. 

  повече...
 3. 0

  Гайковерти

  Гайковертите са професионални машини за отвиване и завиване на винтове и гайки. Те са подходящи както за професионалисти, така и за хора, които желаят сами да се справят с ремонтните дейности. При гайковертите въртящият момент се предава чрез ударно действие (серия от удари с голяма честота). По този начин се достигат пикови стойности, значително надвишаващи големината на въртящия момент, който се постига с обикновените отвертки и бормашини.

  повече...
 4. 0

  Виброшлайф

  Виброшлайф машините са ръчни инструменти за повърхностна обработка, при която шлифовъчната плоча със закрепена шкурка се привежда в осцилиращо движение посредством мотор. Обикновено плочата е правоъгълна и извършва кръгообразни движения. Този тип машини се използват за шлифоване на различни повърхности като дърво, метал и други.

  повече...
 5. 0

  Бензинови и електрически косачки за трева

  Имате градина, малка тревна поляна пред дома или вила с голяма тревна площ? Бензиновите и електрическите косачки са верен помощник в борбата с порасналата трева. Те заемат водещо място сред всички професионални градинари и любители градинари.

  повече...
 6. 0

  LED осветление

  През последните години употребата на светодиодно (LED) осветление значително се увеличи. Светодиодите излъчват светлина чрез използване на ниска консумация на енергия.  За разлика от конвенционалните осветители, светодиодните не използват живак. Качеството на LED осветлението също е в пъти по-добро от останалите видове осветление.

  повече...
на страница
Задай в низходяща посока