Блог

на страница
Задай в низходяща посока
 1. 0

  TEKA и Global Market - oчаквано добра комбинация

  TEKA е световноизвестна компания, основана през 1924г. в Германия. Над 90г. брандът произвежда техника за кухня и баня. TEKA е единствената компания, която предлага на своите клиенти цялостни решения за кухня. Лесно разпознаваема е по света благодарение на своите отлични качество, дизайн и практичност на продуктите. През годините е получила многобройни международни отличия за функционалност и дизайн – награда RedDot, награда Dobry и др. За производството на продуктите се използват висококачествени материали. Сред най-известните внедрени технологии са TekaiHood, TEKAHYDROCLEAN, TEKAFLEX, TEKAISINK, TEKAIQUICK, ECOTEKA.

  повече...
 2. 0

  Всичко за градината на едно място

  Има ли желание човек може да превърне градината си в свой собствен рай. Място за релакс и разтоварване от стреса, място за игри и забавления. Всеизвестен факт е, че зеленият цвят действа доста успокояващо. Възможностите за създаване на комфорт са изключително много – беседки, барбекюта, а защо не и лятна кухня.

  повече...
 3. 0

  Акумулаторни бормашини

  Развитието на акумулаторната техника и усъвършенстването на самите батерии е сериозна предпоставка за все по-широкото използване на съвременни акумулаторни бормашини. Те се задвижват от електродвигател, който се захранва от акумулатор в самата бормашина. 

  повече...
 4. 0

  Виброшлайф

  Виброшлайф машините са ръчни инструменти за повърхностна обработка, при която шлифовъчната плоча със закрепена шкурка се привежда в осцилиращо движение посредством мотор. Обикновено плочата е правоъгълна и извършва кръгообразни движения. Този тип машини се използват за шлифоване на различни повърхности като дърво, метал и други.

  повече...
 5. 0

  Гайковерти

  Гайковертите са професионални машини за отвиване и завиване на винтове и гайки. Те са подходящи както за професионалисти, така и за хора, които желаят сами да се справят с ремонтните дейности. При гайковертите въртящият момент се предава чрез ударно действие (серия от удари с голяма честота). По този начин се достигат пикови стойности, значително надвишаващи големината на въртящия момент, който се постига с обикновените отвертки и бормашини.

  повече...
 6. 0

  Бензинови и електрически косачки за трева

  Имате градина, малка тревна поляна пред дома или вила с голяма тревна площ? Бензиновите и електрическите косачки са верен помощник в борбата с порасналата трева. Те заемат водещо място сред всички професионални градинари и любители градинари.

  повече...
на страница
Задай в низходяща посока