Развитието на акумулаторната техника и усъвършенстването на самите батерии е сериозна предпоставка за все по-широкото използване на съвременни акумулаторни бормашини. Те се задвижват от електродвигател, който се захранва от акумулатор в самата бормашина. 

При избора на подходящата трябва да се вземат под внимание някои важни характеристики на уреда – напрежението на акумулатора и дейността, за която ще бъде използвана.

Акумулаторните бормашни са незаменима техника за работата на всеки професионалист. Те стават все по-желани както в промишлеността, така и в домашни условия и притежават ненадминати предимства:

- не са зависими от електрическо мрежово захранване.

- нямат кабели, които ограничават радиуса на действие и често са пречка при работа

- по-тихи са при работа

- по-удобни и компактни

- мощността им почти се доближава до бормашините с мрежово захранване.

Единственият недостатък е необходимостта от зареждане на акумулатора. За зареждането му се използва зарядно устройство, което се включва към мрежово захранване.

В онлайн магазина на Global Market ще намерите богато разнообразие от акумулаторни бормашини с различни типове батерия и ампераж. Ние разполагаме и с висококачествени продукти за строителство -  пневматични и електрически машини, инструменти, продукти за градината, консумативи  и много др. Изберете подходящите и оптимизирайте максимално своята работа.

0

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.