Гайковертите са професионални машини за отвиване и завиване на винтове и гайки. Те са подходящи както за професионалисти, така и за хора, които желаят сами да се справят с ремонтните дейности. При гайковертите въртящият момент се предава чрез ударно действие (серия от удари с голяма честота). По този начин се достигат пикови стойности, значително надвишаващи големината на въртящия момент, който се постига с обикновените отвертки и бормашини.

Тези инструменти са пригодени да се справят с големи елементи. Безпроблемно отвиват ръждясали и спечени резби, завиват винтове за дърво и притягат достатъчно здраво гайките на силно натоварени съединения. В такива ситуации машините без ударно действие са безсилни. Бяз гайковертите няма как да се справите. Важна характерна особеност на този вид инструменти е, че постигането на изключително висок въртящ момент чрез серия удари с висока честота не предизвиква откат.

В globalmarket.bg ще откриете огромно разнообразие от висококачествени машини, уреди за дома и градината, инструменти, консумативи и др. Предлаганите от нас продукти са произведени от водещи фирми на пазара. Те са на достъпни цени и отговарят на всякакви изисквания и нужди. Изберте подходящите за вас още днес.

0

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.