TEKA е световноизвестна компания, основана през 1924г. в Германия. Над 90г. брандът произвежда техника за кухня и баня. TEKA е единствената компания, която предлага на своите клиенти цялостни решения за кухня. Лесно разпознаваема е по света благодарение на своите отлични качество, дизайн и практичност на продуктите. През годините е получила многобройни международни отличия за функционалност и дизайн – награда RedDot, награда Dobry и др. За производството на продуктите се използват висококачествени материали. Сред най-известните внедрени технологии са TekaiHood, TEKAHYDROCLEAN, TEKAFLEX, TEKAISINK, TEKAIQUICK, ECOTEKA.

ЗАЩО TEKA?

Защо да изберете TEKA? Отговорът на този въпрос е доста дълъг. Осезаемите предимства са много. Ние не искаме да ви отегчаваме с огромен обем от информация. Затова запретнахме ръкави и след дълги часове работа успяхме да синтезираме най-значимите:

  1. Иновации – внедрени технологии от ново поколение при производството на всеки продукт с марка TEKA.
  2. Енергийна ефективност – модели с енергономичен дизайн и интелигентни самонастройващи се системи за максимално пестене на електроенергия и вода.
  3. Широка гама продукти – цялостни многообразни решения за всяка кухня и баня.
  4. Високо качество на продуктите – всички продукти са сертифицирани.
  5. Дългогодишен опит в производството на оборудване

Перфектната комбинация

В онлайн магазина на Global Market ще намерите всички продукти от категория кухня, произведени от гиганта TEKA – фурни, компактни модели и модели на пара, микровълнови фурни, абсорбатори, готварски плотове, хладилници, фризери, винотеки, перални и сушилни машини, съдомиялни машини, бойлери, мивки и кухненски смесители.

Това не е всичко! Ние разполагаме и с огромно разнообразие от аксесоари на бранда, които са перфектното допълнение за всяка кухня – дозатори за сапун, кухненски съдове, незалепващи тави, телескопични водачи, филтри с активен въглен, каталитични панели, спирали за кухненски смесители, почистващи препарати за фурна и много др. Открийте всичко от TEKA на www.globalmarket.bg още днес. Възползвайте се от нашите страхотни предложения и преференциални цени. Изберете утвърденото качество и дългосрочната гаранция на продуктите. Не се колебайте. Свържете се с нашия екип от професионалисти, за да направите правилния избор за вашата кухня. Абонирайте се за нашия информационен бюлетин и бъдете сигурни, че няма да изпуснете нищо. Винаги ще получавате най-актуалната информация в детайлност.

0

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.